In deze agenda vind je de rolstoelvaardigheids trainingen die wij geven. Ook zijn besloten trainingen en workshops vermeld zodat je kunt zien of je hier wellicht al aanwezig bent. 

Omdat wij met kleine groepen werken en er veel vraag is naar de trainingen is er een wachtlijst. Wanneer trainingen bekend gemaakt worden delen we die als eerst met de mensen die op de wachtlijst staan. Zij krijgen dus de eerste keus om zich in te schrijven. Twee dagen later zal via social media ook bekend gemaakt worden dat er nieuwe trainingen zijn.

Iedere training bestaat uit meerdere lessen. Wanneer je de eerste les aanklikt kun je jezelf inschrijven voor de training. Je hoeft je dus niet voor iedere vervolgles aan te melden en schrijft je daarmee altijd in voor alle lessen in de training.

Het komt regelmatig voor dat we aanwezig zijn op evenementen. Heb je nog geen plekje kunnen bemachtigen voor een training, dan zijn de workshops die we op evenementen geven ideaal om je eerste tips van ons Wheelchair Skills Team te krijgen.

UPDATE 8 september 2020

In verband met een technische storing hebben wij reset gehad op onze site.
Onze agenda is hierdoor nog niet helemaal in orde en het kan zijn dat een training nog beschikbare plekken heeft terwijl deze al volgeboekt is.
Wij hopen e.a. snel weer op een rijtje te hebben.

Voor nu kunt u vragen over deelname of inschrijving voor training mailen aan Sophia(@)wheelchairskillsteam.nl