In deze agenda vindt je trainingen die wij geven en workshops waar het skills team aanwezig is.

In onze agenda vindt je open trainingen of workshops waar je je voor kunt opgeven, ook vermelden wij de trainingen en workshops die besloten zijn zodat je kunt zien of je hier wellicht al aanwezig bent.

Omdat wij met kleine groepen werken voor trainingen en hiervoor een wachtlijst hebben is het zaak er snel bij te zijn. Wanneer trainingen bekend gemaakt worden delen we die als eerst met de mensen die zich reeds hebben aangemeld, zij krijgen dus de eerste keus om zich in te schrijven. 2 Dagen later zal via social media ook bekend gemaakt worden dat er nieuwe trainingen zijn.

Iedere training bestaat uit meerder lessen, wanneer je de eerste les aanklikt kun je jezelf inschrijven voor de training. U hoeft zich dus niet voor ieder vervolg les aan te melden en schrijft zich altijd in voor alle lessen in de training.

Het komt regelmatig voor dat we aanwezig zijn op evenementen, heb je nog geen plekje kunnen bemachtigen voor een training dan zijn de workshops om al je eerste tips van ons team te krijgen.

UPDATE 12 FEBRUARI:  Inschrijving geopend voor trainingen volwassenen in
EINDHOVENENSCHEDE uitverkocht –  NIJMEGEN .

Wordt verwacht: Heerenveen

Geen Evenementen

Wheelchair Skills Event 2019
Inschrijving geopend!!

Klik hier om je nu in te schrijven !!