Hoe werkt de agenda

Wij werken met kleine groepen in onze trainingen waardoor er helaas een wachtlijst ontstaat. Op het moment dat er een nieuwe training bekend wordt gemaakt, informeren we als eerste de mensen op de wachtlijst. Twee dagen na de bekendmaking aan de mensen op wachtlijst, wordt de nieuwe training ook via social media bekend gemaakt.

Iedere training bestaat uit meerdere lessen, wanneer je de eerste les aanklikt kun je jezelf inschrijven voor de training. Je hoeft je niet voor ieder vervolgtraining aan te melden; aanmelding voor de eerste les betekent automatisch inschrijving voor alle lessen van de training.
MAAR LET OP: OM JE VOOR EEN EVENEMENT IN TE KUNNEN SCHRIJVEN MOET JE JE EERST AANMELDEN MET HET AANMELDFORMULIER. DAN KRIJG JE VAN ONS EEN WACHTWOORD WAARMEE JE JE MET BEHULP VAN HET INSCHRIJFFORMULIER OP EEN EVENEMENT KUNT INSCHRIJVEN.

Het komt regelmatig voor dat ons team aanwezig is op een evenement om rolstoelgebruikers tips te geven. Hoewel de individuele aandacht hier vaak beperkt is, is het een leuke manier om met ons team kennis te maken en om je eerste rijvaardigheidstips te krijgen.