20 en 27 september Fit for life tour Zwolle en Den Haag

Locatie:
Vogellanden Zwolle en Basalt Den Haag
Lesdag:
20 september en 27 september 2023
Lestijd:
Van 13:00 uur tot 17:00 uur
Aantal Plaatsen:
50
Kosten:
deelname is gratis
Beschrijving:

Fit for Life on Tour, unieke events speciaal voor rollers!
Gratis rolstoelrijvaardigheidsevents in de regio

Coloplast organiseert samen met het Wheelchair Skills Team Fit for Life on Tour events in de regio. Deze events bieden rollers de mogelijkheid om een training over rolstoelrijvaardigheid te volgen.

In een uurtje leer je van de experts van het Wheelchair Skills Team hoe je mentaal en fysiek verschillende obstakels met een rolstoel kunt overwinnen. Op basis van je huidige ervaring proberen we een zo passend mogelijk programma samen te stellen.

Zie hieronder de data voor een event bij jouw in de buurt. Of schrijf je in voor de interesselijst voor een Fit for Life on Tour event bij jouw in de regio.

Meld je aan via deze link.
https://www.coloplast.nl/over-ons/Landing_pages/fit-for-life-on-tour-events/#aanmelden

Wachtlijst:
Was je net te laat met inschrijven? Of komen de huidige locatie je niet goed uit? Meld je dan aan voor de wachtlijst en vergroot hiermee de kans op het bemachtigen van een plekje.

Zodra er nieuwe cursussen op de agenda staan sturen we je een mail en kun je voor de spreekwoordelijke deur liggen als de inschrijving opent.

Inschrijfformulier voor 20 en 27 september Fit for life tour Zwolle en Den Haag

Mate van vaardigheid

Kan balanceren

Armfunctie

Handfunctie

Hiermee verleen ik het WheelchairSkillsTeam toestemming om foto’s en/of video’s, die gemaakt zijn tijdens de trainingen, te gebruiken voor promotie-, of presentatiedoeleinden.