Aanmeldformulier
  1. Invullen: geheel of gedeeltelijk rolstoeler
    geheelgedeeltelijk
  2. Mate van vaardigheid (keuze uit 4 niveaus)
  3. Kan balanceren (keuze uit 3 niveaus)
  4. Armfunctie (keuze uit 3 niveaus)
  5. Handfunctie (keuze uit 3 niveaus)
  6. Voorkeur trainingslokatie (keuze uit 2)
  7. JANEE

Wanneer u dit formulier verstuurt, gaat u automatisch akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Inschrijven en aanmelden

In de agenda vindt je trainingen die wij geven en workshops waar het skills team aanwezig is. In onze agenda vindt je open trainingen of workshops waar je je voor kunt opgeven, ook vermelden wij de trainingen en workshops die besloten zijn zodat je kunt zien of je hier wellicht al aanwezig bent.

Omdat wij met kleine groepen werken voor trainingen en hiervoor een wachtlijst hebben is het zaak er snel bij te zijn. Wanneer trainingen bekend gemaakt worden delen we die als eerst met de mensen die zich reeds hebben aangemeld, zij krijgen dus de eerste keus om zich in te schrijven. 2 Dagen later zal via social media ook bekend gemaakt worden dat er nieuwe trainingen zijn.

Iedere training bestaat uit meerder lessen, wanneer je de eerste les aanklikt kun je jezelf inschrijven voor de training. U hoeft zich dus niet voor ieder vervolg les aan te melden en schrijft zich altijd in voor alle lessen in de training.

Het komt regelmatig voor dat we aanwezig zijn op evenementen, heb je nog geen plekje kunnen bemachtigen voor een training dan zijn de workshops om al je eerste tips van ons team te krijgen.

Wheelchair Skills Team

Westbroekse Binnenweg 72 B – C93 3612 AK Tienhoven (Ut) Telefoon: +31(0)6 113 46 172 E-Mail: info@wheelchairskills.nl KVK: 20138356 0000
Bankrekening Triodos: NL52TRIO0198037503 Het WheelChair Skills team is onderdeel van K-J Projects

Uw privacy

Het WheelChair Skills Team respecteert uw privacy. Daarom blijven alle door u verstrekte persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt door WheelChair Skills team en K-J Projects. Als u andere sites bereikt via een link op deze website dan is WheelChair Skills team niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van die site.
We gebruiken uw IP-adres voor bezoekersherkenning. Daarnaast gebruiken we uw IP-adres voor administratieve doeleinden van de website. Wij geven uw persoonsgegevens niet aan derden zonder uw toestemming. Tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak. U heeft altijd het recht uw gegevens op te vragen of uw gegevens uit ons bestand te laten verwijderen.