Aanmeldformulier
  1. Invullen: geheel of gedeeltelijk rolstoeler
    geheelgedeeltelijk
  2. Mate van vaardigheid (keuze uit 4 niveaus)
  3. Kan balanceren (keuze uit 3 niveaus)
  4. Armfunctie (keuze uit 3 niveaus)
  5. Handfunctie (keuze uit 3 niveaus)
  6. Voorkeur trainingslokatie (keuze uit 2)
  7. JANEE

Wanneer u dit formulier verstuurt, gaat u automatisch akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Inschrijven en aanmelden

Wil je graag een rolstoelvaardigheidstraining bij ons volgen? Dat kan!

Vul het aanmeldformulier hiernaast in en ga vervolgens naar de agenda om je in te schrijven voor een trainingen. Is er op dit moment geen training waar je bij kunt zijn, of zijn alle trainingen al vol? Dan plaatsen we je op de wachtlijst en krijg je van ons bericht zodra er nieuwe trainingen op de agenda staan. 

In de agenda vind je trainingen die wij geven en workshops waar het Wheelchair Skills Team bij aanwezig is. We vermelden ook de besloten trainingen en workshops zodat je kunt zien of je hier wellicht al aanwezig bent.

Omdat wij met kleine groepen werken voor trainingen en hiervoor een wachtlijst hebben is het zaak er snel bij te zijn. Wanneer trainingen bekend gemaakt worden delen we die als eerst met de mensen die reeds op de wachtlijst staan. Zij krijgen dus de eerste keus om zich in te schrijven. Twee dagen later zal via social media ook bekend gemaakt worden dat er nieuwe trainingen zijn.

Iedere training bestaat uit meerdere lessen.  Wanneer je de eerste les aanklikt kun je jezelf inschrijven voor de gehele training. Je hoeft je dus niet voor iedere vervolgles apart aan te melden en schrijft je daarmee altijd automatisch in voor alle lessen in de training.

Het komt regelmatig voor dat we aanwezig zijn op evenementen. Heb je nog geen plekje kunnen bemachtigen voor een training dan zijn de workshops die we op deze evenementen geven ideaal om je eerste tips van het Wheelchair Skills Team te krijgen. 

Wheelchair Skills Team

Westbroekse Binnenweg 72 B – C93
3612 AK Tienhoven (Ut)
Telefoon: +31(0)6 113 46 172
E-Mail: info@wheelchairskills.nl
KVK: 20138356 0000

Bankrekening Triodos:
NL52TRIO0198037503

Het WheelChair Skills team is onderdeel van K-J Projects

Uw privacy

Het WheelChair Skills Team respecteert uw privacy. Daarom blijven alle door u verstrekte persoonlijke gegevens vertrouwelijk. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt door WheelChair Skills team en K-J Projects.

Als u andere sites bereikt via een link op deze website dan is WheelChair Skills team niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van die site.

We gebruiken uw IP-adres voor bezoekersherkenning. Daarnaast gebruiken we uw IP-adres voor administratieve doeleinden van de website. Wij geven uw persoonsgegevens niet aan derden zonder uw toestemming. Tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak. U heeft altijd het recht uw gegevens op te vragen of uw gegevens uit ons bestand te laten verwijderen.