Basiscursus Rolstoelvaardigheid Volwassenen in Amsterdam – Groep 2

Locatie:
Amsterdam
Lesdag:
Zaterdag 27 mei, 10 juni, 24 juni en 8 juli 2023 + 15 juli sportmarkt
Lestijd:
13:00 uur tot 15:00 uur
Aantal Plaatsen:
1 (voorrang voor inwoners Amsterdam)
Kosten:
€ 80 (betaling volgt later)
Beschrijving:

De rolstoelvaardigheidstraining bestaat uit 4 lessen, waarvan de eerste twee binnen plaatsvinden en de laatste twee buiten, in bijvoorbeeld een winkelcentrum of parkje. Tijdens de binnenlessen leer je vaardigheden als balanceren, de wheelie en drempels en hellinkjes op en af rijden. De vaardigheden worden op ons eigen oefenparcours geoefend. Tijdens de laatste twee lessen gaan we de vaardigheden buiten toepassen, zodat je je skills in verschillende situaties kunt oefenen. Bij elke training zijn altijd twee professionele trainers aanwezig die je met veel persoonlijke aandacht zullen begeleiden. 

Aansluitend op de cursus vindt er op zaterdag 15 juli van 10:00 uur tot 13:00 uur een sportmarkt plaats in de Sporthallen Zuid Amsterdam. Hier kun je alle sporten van sportaanbieders uit Amsterdam kunt proberen. Deze dag is speciaal voor de deelnemers van de training georganiseerd, maar andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.  

De cursus is geschikt voor iedereen die gebruikt maakt van een handbewogen rolstoel (e-wheels ondersteuning is welkom) en in (regio) Amsterdam woont. Mensen woonachtig in Amsterdam krijgen voorrang op de aanmelding. 

Wachtlijst:
Was je net te laat met inschrijven? Of komen de huidige locatie je niet goed uit? Meld je dan aan voor de wachtlijst en vergroot hiermee de kans op het bemachtigen van een plekje.

Zodra er nieuwe cursussen op de agenda staan sturen we je een mail en kun je voor de spreekwoordelijke deur liggen als de inschrijving opent.

Inschrijfformulier voor Basiscursus Rolstoelvaardigheid Volwassenen in Amsterdam – Groep 2

Mate van vaardigheid

Kan balanceren

Armfunctie

Handfunctie

Hiermee verleen ik het WheelchairSkillsTeam toestemming om foto’s en/of video’s, die gemaakt zijn tijdens de trainingen, te gebruiken voor promotie-, of presentatiedoeleinden.