Basiscursus Rolstoelvaardigheid voor Volwassenen en Kinderen in Helmond – groep 2

Locatie:
Helmond
Lesdag:
Zaterdag 15 april, 6 mei, 3 juni en 17 juni 2023
Lestijd:
13:00 uur tot 15:00 uur
Aantal Plaatsen:
VOL
Kosten:
Aangepast tarief (betaling volgt later)
Beschrijving:

De rolstoelvaardigheidstraining bestaat uit 4 lessen, waarvan de eerste twee binnen plaatsvinden en de laatste twee buiten, in bijvoorbeeld een winkelcentrum of parkje. Tijdens de binnenlessen leer je vaardigheden als balanceren, de wheelie en drempels en hellinkjes op en af rijden. De vaardigheden worden op ons eigen oefenparcours geoefend. Tijdens de laatste twee lessen gaan we de vaardigheden buiten toepassen, zodat je je skills in verschillende situaties kunt oefenen. Bij elke training zijn altijd twee professionele trainers aanwezig die je met veel persoonlijke aandacht zullen begeleiden. 

De cursus is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die gebruikt maken van een handbewogen rolstoel (e-wheels ondersteuning is welkom). Kinderen en volwassenen woonachtig in De Peel (Asten, Deurne, Helmond, Someren, Laarbeek en Gemert-Bakel) krijgen voorrang op de aanmelding.

Kosten:
€20 eigen bijdrage voor mensen woonachtig in De Peel
€80 eigen bijdrage voor mensen die niet woonachtig in De Peel zijn

Wachtlijst:
Was je net te laat met inschrijven? Of komen de huidige locatie je niet goed uit? Meld je dan aan voor de wachtlijst en vergroot hiermee de kans op het bemachtigen van een plekje.

Zodra er nieuwe cursussen op de agenda staan sturen we je een mail en kun je voor de spreekwoordelijke deur liggen als de inschrijving opent.

Inschrijfformulier voor Basiscursus Rolstoelvaardigheid voor Volwassenen en Kinderen in Helmond – groep 2

Mate van vaardigheid

Kan balanceren

Armfunctie

Handfunctie

Hiermee verleen ik het WheelchairSkillsTeam toestemming om foto’s en/of video’s, die gemaakt zijn tijdens de trainingen, te gebruiken voor promotie-, of presentatiedoeleinden.