ParelRun Eersel 10 september

Locatie:
Markt Eersel
Lesdag:
10 september 2023
Lestijd:
10:00 - 13:00uur
Aantal Plaatsen:
doorlopende activiteit
Kosten:
deelname is gratis
Beschrijving:

HOEZO BEPERKT? Vergroot je rolstoelskills
en doe mee tijdens de Parelrun in Eersel

Op 10 september komt het Wheelchair Skills Team van 10.00 tot 13.00 uur naar Eersel! Het Platform voor Mensen met een Beperking Eersel (PMB) heeft samen met vrijwilliger Sabrina Schoenmaker een subsidieaanvraag ingediend bij Kempen in Beweging en die is volledig toegekend. Beide organisaties wilden deze waardevolle training rolstoelvaardigheden al lange tijd naar de Kempen halen.

INSCHRIJVEN GRATIS ROLSTOELVAARDIGHEIDSCURSUS
Inschrijven is voor dit evenement niet nodig, maar om in te kunnen schatten hoe druk het wordt zou het fijn zijn als je een berichtje wilt sturen naar sabrinaschoenmaker@hotmail.com.

HET EVENT IS BUITEN OP DE MOOIE MARKT IN EERSEL.
Bij slecht weer wordt het event van het Wheelchair Skills Team naar een gymzaal verplaatst.

Wachtlijst:
Was je net te laat met inschrijven? Of komen de huidige locatie je niet goed uit? Meld je dan aan voor de wachtlijst en vergroot hiermee de kans op het bemachtigen van een plekje.

Zodra er nieuwe cursussen op de agenda staan sturen we je een mail en kun je voor de spreekwoordelijke deur liggen als de inschrijving opent.

Inschrijfformulier voor ParelRun Eersel 10 september

Mate van vaardigheid

Kan balanceren

Armfunctie

Handfunctie

Hiermee verleen ik het WheelchairSkillsTeam toestemming om foto’s en/of video’s, die gemaakt zijn tijdens de trainingen, te gebruiken voor promotie-, of presentatiedoeleinden.