Rolstoelvaardigheidstraining voor Volwassenen in Leiden

Locatie:
Leiden
Lesdag:
Zaterdag 1 oktober, 15 oktober, 5 november en 19 november 2022
Lestijd:
10.00 uur tot 12.00 uur
Aantal Plaatsen:
VOL
Kosten:
80 euro
Beschrijving:

Tijdens deze training, bestaande uit 4 lessen, leer je wat je allemaal met je rolstoel kunt. We gaan aan de slag met basisvaardigheden, zoals balanceren, de wheelie, stoepjes op- en afrijden en hellingen op- en afrijden. Tijdens de eerste twee lessen oefenen we dit binnen in een gymzaal, waar we – met behulp van ons parcours – alledaagse situaties nabootsen. In de laatste twee lessen gaan we naar buiten, bijvoorbeeld naar een parkje of winkelcentrum, om daar de geleerde vaardigheden toe te passen.

  • De training is geschikt voor mensen die gebruik maken van een handbewogen rolstoel, eventueel met ondersteuning van e-wheels.
  • Lesdagen: Zaterdag 1 oktober, 15 oktober, 5 november en 19 november 2022
  • Lestijden: 10.00 uur – 12.00 uur
  • De kosten voor de training bedragen 80 euro. De betaling volgt later.
  • De precieze locatie wordt na de inschrijving met je gedeeld

Let op: mochten nieuwe Covid-maatregelen de training verhinderen, dan zullen we op zoek gaan naar vervangende datums. Je inschrijving voor de training blijft uiteraard wel staan.

Deze training wordt mede mogelijk gemaakt door HandicapNL.

Wachtlijst:
Was je net te laat met inschrijven? Of komen de huidige locatie je niet goed uit? Meld je dan aan voor de wachtlijst en vergroot hiermee de kans op het bemachtigen van een plekje.

Zodra er nieuwe cursussen op de agenda staan sturen we je een mail en kun je voor de spreekwoordelijke deur liggen als de inschrijving opent.

Inschrijfformulier voor Rolstoelvaardigheidstraining voor Volwassenen in Leiden

Mate van vaardigheid

Kan balanceren

Armfunctie

Handfunctie

Hiermee verleen ik het WheelchairSkillsTeam toestemming om foto’s en/of video’s, die gemaakt zijn tijdens de trainingen, te gebruiken voor promotie-, of presentatiedoeleinden.