Sportdag Almere

Locatie:
Sporthal Waterwijk IJsselmeerweg 48, Almere
Lesdag:
12-11-2023
Lestijd:
10:00 tot 16:00
Aantal Plaatsen:
onbeperkt
Kosten:
0
Beschrijving:

Uniek Sporten Inclusieve Sportdag Almere.

Kom naar de inclusieve sportdag op zondag 12 november van 10.00 tot 16.00 in Sporthal Waterwijk, Almere. Ontdek hoe je makkelijker kunt bewegen of sporten, ook met een lichamelijke beperking of blessure. Doe mee met de rolstoelbehendigheidstrainingen van het Wheelchair Skills Team. Probeer teamsporten zoals rolstoelhandbal en zitvolleybal. Of maak kennis met al het andere aangepast sporten aanbod zoals zwemmen, wandelen of fietsen. Hiernaast kan je ook langskomen voor sportadvies en zullen er inspiratieverhalen te horen zijn!

Deze dag vindt plaats in de Week van het Aangepast Sporten in Flevoland!

https://www.unieksporten.nl/actueel/nieuws/15083/inclusieve-sportdag-almere-2023

Wachtlijst:
Was je net te laat met inschrijven? Of komen de huidige locatie je niet goed uit? Meld je dan aan voor de wachtlijst en vergroot hiermee de kans op het bemachtigen van een plekje.

Zodra er nieuwe cursussen op de agenda staan sturen we je een mail en kun je voor de spreekwoordelijke deur liggen als de inschrijving opent.

Inschrijfformulier voor Sportdag Almere

Mate van vaardigheid

Kan balanceren

Armfunctie

Handfunctie

Hiermee verleen ik het WheelchairSkillsTeam toestemming om foto’s en/of video’s, die gemaakt zijn tijdens de trainingen, te gebruiken voor promotie-, of presentatiedoeleinden.