Wheelchair Skills Event Zeeburgereiland

Locatie:
Zeeburgereiland, Amsterdam
Lesdag:
Zondag 3 september
Lestijd:
Van 12:00 uur tot 18:00 uur
Aantal Plaatsen:
80
Kosten:
Gratis
Beschrijving:

Rolstoel rijden saai? Zeker niet! 
Kom naar Zeeburgereiland in Amsterdam en ontdek op ons Wheelchair Skills Event Deluxe hoe leuk, stoer, uitdagend en verrijkend rolstoel rijden is! 

In het skatepark geven onze trainers workshops rolstoelvaardigheid en staat David Lebuser voor je klaar om je toffe WCMX-tricks te leren. Tijdens de afsluitende WCMX-Contest zullen we zien wie de mooiste moves in huis heeft. 

Dit evenement wordt georganiseerd in de Urban Sports Week Amsterdam. Het is geschikt voor jong en oud, rollend en niet-rollend, vaardig en minder vaardig. Iedereen is van harte welkom! 

Wachtlijst:
Was je net te laat met inschrijven? Of komen de huidige locatie je niet goed uit? Meld je dan aan voor de wachtlijst en vergroot hiermee de kans op het bemachtigen van een plekje.

Zodra er nieuwe cursussen op de agenda staan sturen we je een mail en kun je voor de spreekwoordelijke deur liggen als de inschrijving opent.

Inschrijfformulier voor Wheelchair Skills Event Zeeburgereiland

Mate van vaardigheid

Kan balanceren

Armfunctie

Handfunctie

Hiermee verleen ik het WheelchairSkillsTeam toestemming om foto’s en/of video’s, die gemaakt zijn tijdens de trainingen, te gebruiken voor promotie-, of presentatiedoeleinden.