WheelchairSkillsTeam On Tour – Zeewolde (aanmeldingen alleen per mail!)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/07/2021
13:00 - 17:00

Locatie
Kluunpark Zeewolde

Categorieën Geen Categorieën


Wat?
Een Wheelchair Skills Event Light: het doel is dat we een leuke ontmoetingsmiddag hebben waarbij rolstoelers elkaar inspireren. Natuurlijk zal ook ons team deze middag voor je klaar staan om je tips en adviezen te geven.

Voor wie?
Oud-deelnemers en mensen op de wachtlijst van het Wheelchair Skills Team.
Heb je onze trainingen gevolgd? Dan is het een leuke mogelijkheid om je vaardigheden weer eens op te frissen of verder uit te bouwen. Sta je nog op de wachtlijst? Dan kun je deze dag al je eerste stappen maken en tips krijgen hoe je al thuis aan de slag kan.

Mag ik iemand meenemen?
Uiteraard hoef je niet alleen te komen maar kun je familie of vrienden mee nemen zodat ook zij kennis kunnen maken met de mogelijkheden van de rolstoel en hoe ze, wanneer nodig, jou het best kunnen assisteren om over obstakels heen te komen.

De dag wordt georganiseerd door Stichting WheelchairSkillsTeam i.s.m. Grenzeloos Bewegen Zeewolde, en mede mogelijk gemaakt door HandicapNL.


Waar kan ik me aanmelden? 

Stuur even een mailtje naar info@wheelchairskillsteam.nl en laat weten ons weten dat je komt. Het helpt ons als je aangeeft hoeveel mensen je mee neemt.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.