Bestuur stichting Wheelchair Skills Team.

Prof. Dr. Thomas Janssen, Voorzitter

Prof. Janssen is sinds 2008 hoogleraar Revalidatieonderzoek aan de Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen van de VU waar hij doceert in vakken als inspanningsfysiologie en revalidatie. Hij leidt tevens het onderzoek op het gebied van dwarslaesie en aangepast sporten in revalidatiecentrum Reade en is wetenschappelijk verantwoordelijk voor het Centrum voor Aangepast Sporten Amsterdam.

 

Walther Rasche, Penningmeester

Walther is afgestudeerd bewegingswetenschapper en nu werkzaam als manager IT uitvoering bij Alliander.

Cem Bayrak,
Secretaris

Cem liep in 2000 een C4 dwarslaesie op tijdens een duik ongeluk. Tegen het advies van het UWV in ging Cem in 2003 weer aan het werk. De afgelopen 15 jaar heeft hij zich bewezen als re-integratie specialist en weet hij als geen ander wat het betekent om met een arbeidshandicap mee te doen in het arbeidsproces. Momenteel werkt Cem full-time als rekruteer bij de Nederlandse Spoorwegen.

 

Maike van Eijndthoven,
Ondersteuning

Na haar studie schreef Maike voor het NCDO mee aan beleidsvoorstellen voor sport en cultuur in ontwikkelingssamenwerking. Ze bleef beide kanten van haar studie combineren, werkte zowel voor maatschappelijke projecten als in de culturele sector.
Maike ondersteunt het bestuur en heeft zelf geen bestuursfunctie.