Rolstoelvaardigheid verhoogt het zelfvertrouwen en integratie in de maatschappij.

Niemand vraagt om een leven in een rolstoel, maar als je er dan toch in terecht komt is het wel zo handig dat je er met vertrouwen de straat mee op durft te gaan. Wij van het WheelChair Skills Team weten als geen ander wat rolstoelvaardigheid voor persoonlijke zelfstandigheid kan betekenen.

Onze trainers in de rolstoel leven wat we prediken: een rolstoel hoeft geen grote belemmering te zijn om mee te doen in de samenleving.
Natuurlijk zijn we ons bewust van de toegankelijkheid, of soms beter gezegd de ontoegankelijkheid van de maatschappij, maar dat is reden te meer om onze rolstoelmedemens een betere rijvaardigheid bij te brengen.

Wij geloven dat acceptatie van de rolstoelgebondenheid en vertrouwen op de rolstoel aan de basis van een actief leven staan. Onze trainingen zijn geschikt voor alle niveaus en tijdens de trainingen krijgt iedereen individueel coaching op zijn of haar niveau.

Trainingsprogramma’ s voor volwassenen.

In 2019 starten 6 trainingen voor volwassenen met ondersteuning van Handicap NL. Deze worden op verschillende plekken in het land gegeven. De locaties worden vooraf bepaald op basis van de vooraanmeldingen.

In onze agenda vind je deze trainingen terug en kun je kijken of er nog plek is. Op het moment dat er weer nieuwe trainingen worden gepland, zullen de mensen op de wachtlijst hier als eerste van op de hoogte worden gesteld.

Meld je hiernaast via de aanmeld button aan voor de wachtlijst.

Voorbeeld van een volwassenen training filmpje

Naar het aanmeldformulier

Let op:
éérst aanmelden en pas daarna inschrijven