Rolstoelvaardigheid voor Volwassenen

Niemand vraagt om een leven in een rolstoel, maar als je er dan toch in terecht komt is het wel zo handig dat je er met vertrouwen de straat mee op durft te gaan. Ook voor volwassenen die afhankelijk zijn van een handbewogen rolstoel bieden we daarom trainingen aan. Onze trainers coachen iedereen op zijn of haar niveau, dagen je uit en stellen je op je gemak. Vertrouwen krijgen met de rolstoel en veilig dagelijks gebruik staan hierbij voorop.

De trainingen vinden verspreid door het hele land plaats en de locaties worden geselecteerd op basis van de aanmeldingen op de wachtlijst. Staan er op dit moment geen trainingen in de agenda, of zijn de trainingen niet bij jou in de buurt? Meld je dan aan voor de wachtlijst zodat je als eerste op de hoogte wordt gesteld als er nieuwe trainingen zijn.

De trainingen voor volwassenen worden ondersteund door HandicapNL

Deelnemer over rolstoeltraining

“De cursus heeft er bij mij voor gezorgd dat ik veel zelfverzekerder in mijn stoel zit. Ik neem voortaan stoeprandjes op en af in plaats van dat ik er omheen rijd. Ik durf veel meer alleen op pad te gaan nu! De wheelie heb ik supergoed onder de knie, evenals de roltrappen. Dankjewel Wheelchair Skills Team, voor het geven van meer zelfvertrouwen in de rolstoel. ”