Workshops & clinics

Onze workshops zijn voor iedereen die eens wil ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten. Of je nu beroepsmatig meer inzicht in de doelgroep rolstoelgebruikers wil verkrijgen, met je team uit je comfortzone gebracht wil worden, of wanneer je je met een groep vrienden wil inleven in een vriend of vriendin in een rolstoel… Ons team stelt de juiste workshops samen en zorgt voor een bijzondere ervaring die je de rest van je leven meeneemt. De workshop kan daarnaast worden aangevuld met een divers aanbod aan aangepast sporten ervaringen.

Wij maken graag samen met u een programma voor een inspirerende workshop of clinic.
Interesse? Mail ons voor meer info en prijs opgave.

Voor professionals

Om onze missie te laten slagen en rolstoelvaardigheid op niveau te brengen, is kennisoverdracht aan professionals voor ons vanzelfsprekend. Wij bieden daarom maatwerk workshops aan voor bijvoorbeeld ergotherapeuten, fysiotherapeuten, rolstoelleveranciers, sportagogen en studenten. Tijdens de workshops gaan de deelnemers zelf in de rolstoel werken aan hun eigen vaardigheden, maar duiken we ook de theorie in over rolstoel rijden.

Afhankelijk van de lengte van het programma ligt de prijs voor een workshop op € 150 tot € 250 per persoon, vanaf 8 deelnemers.

Uiteraard is de precieze inhoud van de workshop in overleg samen te stellen.