OVER ONZE VIDEO PAGINA

Dat een betere rolstoelvaardigheid je vrijheid vergroot is voor iedereen wel duidelijk, maar wat dat nu werkelijk betekent in de praktijk is voor velen een stuk lastiger in te beelden. Maar al te vaak worden de mogelijkheden onderschat. Voor ons reden te meer om zichtbaar en helder te maken wat vaardigheden zijn en voor wie dit allemaal bereikbaar is.

Want, je hoeft geen paralympisch atleet te zijn om goed met je rolstoel uit de voeten te kunnen. Maar, als je vaardig bent heb je wel meer kans een paralympiër te worden.

Op deze pagina vind je diverse filmpjes waarin rolstoelvaardigheid de hoofdrol speelt en je jong en oud aan het werk kan zien in praktijk en tijdens lessen.

 

Login video instructie

Inspireer anderen

Heb jij ook filmpjes van situaties waarin je technieken toepast in de praktijk?
Mail ons de link van je filmpje of verzend je bestand via www.wetransfer.com. We plaatsen alleen filmpjes in hoge resolutie en goede kwaliteit van filmen.
Kiezen we jou filmpje uit voor in onze gallerij dan krijg je van ons een sticker pakketje van het wheelchair skills team. Bij 5 geplaatste filmpjes ontvang je van ons een ‘Got Skills T-Shirt.’

Got Skills T-Shirt

Sticker pakket WST

Laat je inspireren

Korte filmpjes van jong en oud waarin je kan laten zien wat er allemaal mogelijk is met een goede rolstoelvaardigheid. De video’s zijn onderverdeeld in 6 categoriën waarin technieken en combinaties van technieken toegepast worden in de praktijk.

Technieken beginners

In de categorie beginners vind je voorbeeld filmpjes van beginners technieken als rollen sturen en kleine drempels en stoepjes in de praktijk.
1234

Technieken gevorderden

In deze categorie vind je voorbeeld filmpjes uit de praktijk van het nemen van grotere stoepen, wheelies van hellingen, kleine trapjes en combinaties van technieken.

Technieken experts

In de expert categorie vind je voorbeelden van rolstoelers die obstakels overgaan waarvan je het niet zou verwachten.
Categorie doe dit niet na als je geen skills hebt.

Lifestyle video’s

Inspirerende fimpjes van rolstoelers in actie in het dagelijks leven.
    

Assistentie video’s

Niet ieder obstakel kun jezelf overwinnen, in deze categorie zie je voorbeelden hoe rolstoelers met hulp obstakels overwinnen.

Gekkigheid in de rolstoel

Soms moet je gewoon eens gek doen, in de categorie; ‘Omdat het kan’ filmpjes van rolstoelers in ongewone situaties.