Bestuur

Een goed bestuur is onmisbaar in onze missie om de rolstoelvaardigheid in Nederland op niveau te brengen en om een bijdrage te leveren aan betere integratie van mensen met een handicap in de samenleving. Graag stellen we het bestuur aan je voor.

Prof. Dr. Thomas Janssen

Voorzitter
Thomas is sinds 2008 hoogleraar Revalidatieonderzoek aan de Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen van de VU, waar hij doceert in vakken als inspanningsfysiologie en revalidatie. Hij leidt tevens het onderzoek op het gebied van dwarslaesie en aangepast sporten in revalidatiecentrum Reade en is wetenschappelijk verantwoordelijk voor het Centrum voor Aangepast Sporten Amsterdam.

Walther Rasche

Penningmeester
Walther Rasche is afgestudeerd bewegingswetenschapper en na verschillende rollen als adviseur/projectleider/manager bij Netwerkbedrijf Alliander, nu als zelfstandige werkzaam in verschillende rollen waaronder transitiemanager in de IT.

Cem Bayrak

Secretaris
Cem liep in 2000 een C4 dwarslaesie op tijdens een duikongeluk. Tegen het advies van het UWV in ging Cem in 2003 weer aan het werk. De afgelopen 15 jaar heeft hij zich bewezen als re-integratie specialist en weet hij als geen ander wat het betekent om met een arbeidshandicap mee te doen in het arbeidsproces. Momenteel werkt Cem full-time als recruiter bij de Nederlandse Spoorwegen.