Basiscursus Rolstoelvaardigheid voor Kinderen in Dordrecht

Locatie:
Dordrecht
Lesdag:
Zaterdag 27 januari, 2 maart en 30 maart 2024
Lestijd:
10:00 uur tot 12:00 uur
Aantal Plaatsen:
2
Kosten:
60 euro (betaling volgt later)
Beschrijving:

In deze basiscursus rolstoelvaardigheid word je gedurende drie lessen van ieder twee uur begeleid door onze gespecialiseerde ervaringsdeskundige trainers. Je leert over roltechnieken en hoe je kunt balanceren op je achterwielen. Op ons rolstoelparcours, bestaande uit blokken van verschillende formaten, leer je drempels, hellinkjes en kleine trapjes rijden. De eerste les vindt in een gymzaal plaats waarbij de focus ligt op het oefenen van de verschillende vaardigheden. Vervolgens gaan we in de laatste twee lessen naar buiten, bijvoorbeeld naar een winkelcentrum, een station of park, waar je de vaardigheden in dagelijkse situaties kunt toepassen. Uiteraard heeft iedereen zijn/haar eigen tempo en leerdoelen. Onze trainers hebben hier oog voor en gaan samen met jou aan de slag.

Let op: deze cursus bestaat uit 3 lessen en is het vervolg op de proefles die in het najaar van 2023 in Sprang-Capelle plaatsvond. Je kunt je echter ook aanmelden voor deze cursus als je niet bij de proefles aanwezig was. 

Wachtlijst:
Was je net te laat met inschrijven? Of komen de huidige locatie je niet goed uit? Meld je dan aan voor de wachtlijst en vergroot hiermee de kans op het bemachtigen van een plekje.

Zodra er nieuwe cursussen op de agenda staan sturen we je een mail en kun je voor de spreekwoordelijke deur liggen als de inschrijving opent.

Inschrijfformulier voor Basiscursus Rolstoelvaardigheid voor Kinderen in Dordrecht

Mate van vaardigheid

Kan balanceren

Armfunctie

Handfunctie

Hiermee verleen ik het WheelchairSkillsTeam toestemming om foto’s en/of video’s, die gemaakt zijn tijdens de trainingen, te gebruiken voor promotie-, of presentatiedoeleinden.