Rolstoelvaardigheidstraining in Venlo voor kinderen en volwassenen (3 groepen)

Locatie:
Venlo
Lesdag:
Vrijdag 19 april, 3 mei, 17 mei en 31 mei 2024
Lestijd:
10:00-12:00, 12:30-14:30, 15:00-17:00 uur
Aantal Plaatsen:
Inschrijving via website Iedereen Kan Sporten
Kosten:
30 euro
Beschrijving:

Verdere informatie en aanmelding via: www.iedereenkansporten-zuidlimburg.nl

In deze basiscursus rolstoelvaardigheid word je gedurende vier lessen van ieder twee uur begeleid door onze gespecialiseerde ervaringsdeskundige trainers. Je leert over roltechnieken en hoe je kunt balanceren op je achterwielen. Op ons rolstoelparcours, bestaande uit blokken van verschillende formaten, leer je drempels, hellinkjes en kleine trapjes rijden. De eerste twee lessen vinden in een gymzaal plaats waarbij de focus ligt op het oefenen van de verschillende vaardigheden. Vervolgens gaan we in de laatste twee lessen naar buiten, bijvoorbeeld naar een winkelcentrum, een station of park, waar je de vaardigheden in dagelijkse situaties kunt toepassen. Uiteraard heeft iedereen zijn/haar eigen tempo en leerdoelen. Onze trainers hebben hier oog voor en gaan samen met jou aan de slag.

Deze rolstoelvaardigheidstraining wordt in samenwerking met Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg georganiseerd. Daarom hebben inwoners uit deze regio voorrang op de inschrijving.

Let op: je inschrijving is pas definitief als je van Iedereen Kan Sporten een bevestiging hebt ontvangen. De bijdrage van 30 euro wordt door Iedereen Kan Sporten in rekening gebracht.

Wachtlijst:
Was je net te laat met inschrijven? Of komen de huidige locatie je niet goed uit? Meld je dan aan voor de wachtlijst en vergroot hiermee de kans op het bemachtigen van een plekje.

Zodra er nieuwe cursussen op de agenda staan sturen we je een mail en kun je voor de spreekwoordelijke deur liggen als de inschrijving opent.

Inschrijfformulier voor Rolstoelvaardigheidstraining in Venlo voor kinderen en volwassenen (3 groepen)

Mate van vaardigheid

Kan balanceren

Armfunctie

Handfunctie

Hiermee verleen ik het WheelchairSkillsTeam toestemming om foto’s en/of video’s, die gemaakt zijn tijdens de trainingen, te gebruiken voor promotie-, of presentatiedoeleinden.