Steun de missie van het Wheelchair Skills Team
Doneer aan Stichting Wheelchair Skills Support!

.. en help mee om rolstoelvaardigheid op niveau te brengen!

Stichting Wheelchair Skills Support werft funding om de missie en gedachte goed van het Wheelchair Skills Team mogelijk te maken.

Het Wheelchair Skills Team is een sociale onderneming, hun missie en activiteiten zijn ondersteunend aan de maatschappij. Zij werken met een geheel eigen visie en stijl en hebben de ambitie om rolstoelvaardigheid op niveau te brengen en stigma’s ten aanzien van mensen met een beperking op te laten lossen.
Hiervoor mobiliseren zij de doelgroep om in actie te komen en eigenaarschap te  nemen en bij te dragen  aan de oplossing.

De ambitie van deze onderneming en de voormalig Paralympiers die de drijvende krachten zijn achter het Wheelchair Skills Team is groot groot en grensverleggend.

Stichting Wheelchair Skills Support

Met ondersteuning van jouw donatie kan het Wheelchair Skills Team en gelieerde partijen trainingen geven, samenspeeluitjes voorlichting , materialen aanschaffen en onderhouden, sportdagen organiseren en nieuwe projecten ontwikkelen. Hiermee bieden we rollende kinderen en volwassenen de handvaten om een volwaardig en zelfstandig leven te leven, waarbij ze de regie in eigen handen hebben.

Bedrag